Max

05-05-2019

Hey Houssin!

Max is morgen al een jaartje bij ons. Ik wou jullie daarom een paar foto’s doorsturen omdat we zonder jullie nooit zo een geweldige hond/vriend gevonden zouden hebben. Omdat we duizenden foto’s van Max hebben dacht ik dat het wel leuk zou zijn om jullie collages te sturen met zijn beste momenten!

Collage 1: De rit naar huis! Hij ging direct liggen voelde zich direct thuis!! Beste rit van mijn leven!
Collage 2: Zijn eerste minuutjes bij ons! Kennis maken met de poes en onze andere hond. Al liggend drinken doet hij nu ook vaak.
Collage 3: De eerste maanden bij ons. Lekker slapen op mijn schoot wanneer ik studeer, Max die bang was van mij omdat ik mijn galakleed aanhad 😂
Wandelen met zijn eigen leiband en er dan heel fier bijlopen😂
Collage 4: Op de foto met zijn 3 meters! En naar de hondenschool gaan, hij was bang maar hij was de braafste hond op de hele wei!
Collage 5: Zijn beste vriendinnetje Riva (de Maltezer) ze kunnen geen week zonder elkaar!
Collage 6: Max en Simba (de poes) zijn beste vrienden! Knuffelen, spelen, elkaar wassen, samen slapen... ze kunnen niet zonder elkaar!
Collage 7: Milo( boven rechts) is een maatje die we hebben leren kennen op de hondenschool. We spreken vaak af met zijn baasje zodat ze een keer los kunnen gaan!
Collage 8: Voor Max zijn 1 jaar werd hij volledig in de watten gelegd! Pakjes van iedereen! Veel knuffels en snoepjes!! Hij wist niet wat hel overkwam!
Collage 9 & 10: Meters Lisa en Evi op wandeling, Riva dat meekwam! En dan onderweg ook Batoux tegenkomen! (Labrador die we ooit is hebben leren kennen op een wandeling) Riva en Max verschillen in formaat maar daar kun je niks van merken als ze spelen!! Riva kan haar mannetje wel staan😜
Collage 11: Milo bleef een maand bij ins logeren omdat de baasjes op vakantie gingen, Max en Milo waren onafscheidelijk!
Collage 12 & 13: Nog veel gespeeld met Milo, Riva,Lisa,Evi,... iedereen die Max eens tegenkomt wordt verliefd op hem! Hij steelt je hartje!
Hij zorgde evenveel voor mij als ik voor hem, ik kan mij geen betere beste vriend voorstellen!!!
Bedankt Houssin!!

XXX Lotte

--
Mvg,
Lotte Partous

Contacteer ons

Berner Sennen pup kopen?

Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd
Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid
Onze Berner pups zijn eveneens meermaals ontwormd
Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID
Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze super sociaal zijn
We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar
Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts
Onze Berner Sennen pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren

Contacteer ons
Berner Sennen pup kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info