Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
09-07-2011
Goedemiddag!

Hierbij mail ik jullie even een foto van Basile, mijn pup Bordeaux dog bij U aangekocht.  Einde december is Basile 2 jaar ons huisdiertje !

In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat ik maar 80% voor waarheid aannam van uw persoonlijke en professionele ervaringen met de Bordeaux Dog, de pup haalde me voor de rest zelf over de meet… maar uiteindelijk is alles wat U meedeelde veel meer dan correct.

Basile en ik namen deel aan de opleiding Martin Gaus en dit heeft perfect de vruchten afgeorpen. Soms test ie nog eventjes hoe ver hij mag gaan , maar één enkele blik van mij met grote ogen is voldoende om hem op andere gedachten te brengen…  zaaaaalig !

Door deze consequente opvoeding gaat hij ondertussen sinds een jaar mee met mij ‘werken’ !  Dagelijks is hij in mijn KINDERschoenwinkel !  Eigenlijk zou ik dit niet mogen schrijven, maar soms krijg ik complimentjes van mijn klanten dat ie beter luistert dan hun kids… zoiets doet ons echt goed !

‘k Hoop dat dit bericht U ook even een goed gevoel gaf !
Zeer veel groetjes en uiteraard een mega dikke poot van Basile !

Nancy Becue

Middelkerke

NB: Basile kwijlt niet !!!  (alleen als ie drinkt is het per vierkante meter)

Ook een Bordeaux Dog kopen?

Wij kweken en verkopen gevaccineerde pups met garantie.
Contacteer ons »

Foto's

  • basile bordeaux dog

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)