Ellie

28-09-2014

het was een regenachtige dag toen we na de zaterdag intrekken in onze eerste woning als koppel de zondag samen in de zetel zaten. we hadden reeds veel gedacht over een puppy. Ikzelf was resoluut dat we onmiddellijk een pup zouden nemen als we alleen zouden gaan wonen. Daarom besloten we die zelfde dag nog te bellen naar houssin, waar ze ons vertelden dat ze enkele Golden Retrieverpups zitten hadden.

Eenmaal aangekomen brachten ze ons enkele schattige retrievers maar ééntje sprong er van tussenuit: dat nét iets wittere en kleinere meisje uit de roedel. Meteen wisten we dat dit karaktervolle pupje met ons mee naar huis zou gaan.

Zoals steeds met kleintjes had onze Ellie al wat problemen met ’s nachts alleen te slapen. De beste remedie hiervoor was haar op onze schoot strelen terwijl we naar tv keken, eenmaal ze dan in slaap gestreeld was, legden we haar voorzichtig in haar bench en leerde ze volle nachten te slapen.

Het is nu bijna een jaar geleden dat we haar gingen ophalen, en Ellie zelf is net iets meer dan een jaar geworden. Haar hobby’s zijn spelen, eten en slapen.

Vandaag speelde ze nog de ganse dag op het strand en nu, terwijl deze reactie getypt wordt, ligt ze languit gestrekt op haar plaats op een plaid in onze zetel, waar ze elke avond met ons (soms echt actief) meekijkt naar tv.

Bedankt Houssin voor deze lieve, tedere en vooral zeer mooie en gezonde Golden (white) Retriever.

Wij zijn er verzot op, en mochten we kennissen hebben die een hond zoekt, sturen we deze zeker jullie richting uit!

Bedankt!

Benoit en Debbie uit Zonnebeke

Benoit Vandoolaeghe

Contacteer ons

Golden Retriever kopen?

Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd
Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid
Onze Golden Retriever pups zijn eveneens meermaals ontwormd
Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID
Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn
We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar
Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts
Onze Golden Retriever pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren

Contacteer ons
Golden Retriever kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info