1. 50 jaar ervaring

Rashond pup met klein meisjeOnze eerste troef is onze ervaring. Het is al sinds 50 jaar en gedurende 3 generaties dat wij pups verkopen. Onze familie is dan ook uitgegroeid tot echte specialisten op dit gebied. Wij kunnen ons dan ook, als échte professionelen, beroepen op een perfecte kennis van elk ras en wij kunnen u dan ook met deskundigheid alle nodige raad meegeven.

2. Gezonde pups

Gezonde kleine pupOnze pups worden gekweekt in familiekring en worden streng en zorgvuldig door ons gecontroleerd. Wij gaan ter plaatse en eisen een hoge graad van hygiëne. Bovendien is elke pup gechipt, gevaccineerd en ontwormd door onze dierenarts. De nieuw beschikbare nestjes met pups worden steeds grondig door hem gecheckt, vooraleer wij ze te koop aanbieden.

3. Garantie

pup met garantieDoor onze lange ervaring met raspups en steunend op de degelijkheid en kwaliteit van onze pups, kunnen wij ons permitteren om op elke pup een unieke garantie van 2 jaar te geven.

Neem eens een kijkje bij de foto’s van onze tevreden klanten onderaan elke rassenpagina.

4. Beschikbaarheid

Of het nu telefonisch of via email is, ons competent team is iedere dag beschikbaar. U kunt alle informatie verkrijgen in verband met de aankoop van een pup, en dit van om het eender welk ras.

Wilt u binnenkort het gezelschap van een prachtige rashond, aarzel niet om ons te contacteren.