Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
27-01-2014

Beste,

Zelf zijn wij een fiere klant van jullie, Op aanraden van ons hebben mijn ouders vorige week vrijdag een Amerikaanse cocker bij jullie gekocht.

Ze zeiden ons om jullie eens een foto toe te sturen van onze Yorkshire , Sky , die we 2 jaar geleden bij jullie hebben gekocht.

Hij stelt het zeer goed en een echte deugeniet! Wel heeft hij wel wat meer tijd nodig om zich aan te passen aan de puppy van mijn ouders,die hij al eens heeft gezien deze week. Hij is enorm bang, loopt ervan weg, en durft al eens een snauw te verkopen met als gevolg dat hij heel de nacht heeft overgegeven, van de stress waarschijnlijk. Hopelijk gaat dit snel over en worden ze vlug dikke vrienden! Hebben jullie soms enige tips hoe we hier het best mee omgaan? Als we eens naar mijn ouders gaan, gaat Sky altijd mee. Dit hebben we deze week niet kunnen doen omdat we schrik hebben om nog een slapeloze nacht tegemoet te gaan.

Groetjes

Melissa, Jarno en Sky

20130213_231707 (2) puppy sky (2)

 

Ook een Yorkshire kopen?

Wij kweken en verkopen gevaccineerde pups met garantie.
Contacteer ons »

Foto's

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)