Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
19-11-2012

Beste

Een jaar geleden kochten wij bij jullie een Shih tzu puppy.  Die kreeg de naam Liomax.  Dankzij jullie dierenarts is ons hondje nu in september geregistreerd geraakt en daarvoor willen we jullie en jullie dierenarts nog eens hartelijk bedanken.
Liomax is de ster in de familie en durft wel eens te denken dat hij zelf een kind is: knuffelen, schootje zitten, fopspeentje pikken, … Maar de zomer is ongetwijfeld zijn favoriete seizoen.  Uren stoeien in de tuin met de kinderen of “Beetle”, het konijn, (dan denkt hij zelf een konijn te zijn en eet hij net als Beetle sla en wortelloof).  Ook worteltjes zelf en andere groenten, zoals tomaat en paprika vindt hij bijzonder lekker en in de zomer gaat hij die dan maar zelf plukken in de tuin.
.
Nogmaals dank en vriendelijke groeten
Marino & Elsy
Siel & Iana.

Ook een Shihtzu kopen?

Wij kweken en verkopen gevaccineerde pups met garantie.
Contacteer ons »

Foto's

  • shih tzu

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)