Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
18-09-2017

Hallo we heb een goed week geleden een puppy “tekel-cavalier” bij jullie gekocht en hij doet het heel goed binnen ons gezin zoals je zelf hier onder leest:
Hallo
Mijn naam is nu Papi en ik ben heel gelukkig bij mijn nieuw familie en beetje bij beetje sluit ik nu ook vriendschap met poesienet de kat en met komkom de geit daar hou ik nog even afstand maar dat zal ook wel goed komen en met mijn baasjes en hun kindjes vind ik het geweldig om te spelen en ook geknuffeld te worden en s’avonds als mijn baasje in de zetel zit vind ik het maar normaal dat ik hem beschermd en tussen zijn voeten ga slapen 😉 zo dank je wel houssin dankzij jullie ben ik in een warm best terecht gekomen.

Vele woefie’s Papi

Malika

Foto's

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)