Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
29-11-2013

Hallo, wij hebben ongeveer een jaar geleden max bij jullie gekocht. Je had gevraagd om wat foto’s door te mailen, bij deze hebben een paar prachtige exemplaren, ik hoop dat je ze kunt gebruiken.

Met max gaat het prima, hij luistert heel goed en is een echte gezin hond geworden, speelt veel met onze pomeriaan. Het is een groot knuffelbeest van iedereen, het liefst van al speelt hij met jongere kinderen… en hij is daarbij ook nog een heel goeie waakhond voor s ’nachts. Als er iemand aan de deur komt laat hij zich direct horen met een grove zware bas.

Het is echt een droomhond dat alles doet wat er gevraagd wordt. Als hij in zijn periode zit van verharen, laat hij hem gemakkelijk stofzuigen. Het enige waar hij bang van is (en waarschijnlijk alle honden) is de dierenarts die met de prik afkomt hehe.

Vele groetjes van Timothy

En nog veel succes met de andere hondjes.

Ook een Golden Retriever kopen?

Wij kweken en verkopen gevaccineerde pups met garantie.
Contacteer ons »

Foto's

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)