Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
28-09-2014

het was een regenachtige dag toen we na de zaterdag intrekken in onze eerste woning als koppel de zondag samen in de zetel zaten. we hadden reeds veel gedacht over een puppy. Ikzelf was resoluut dat we onmiddellijk een pup zouden nemen als we alleen zouden gaan wonen. Daarom besloten we die zelfde dag nog te bellen naar houssin, waar ze ons vertelden dat ze enkele Golden Retrieverpups zitten hadden.

Eenmaal aangekomen brachten ze ons enkele schattige retrievers maar ééntje sprong er van tussenuit: dat nét iets wittere en kleinere meisje uit de roedel. Meteen wisten we dat dit karaktervolle pupje met ons mee naar huis zou gaan.

Zoals steeds met kleintjes had onze Ellie al wat problemen met ’s nachts alleen te slapen. De beste remedie hiervoor was haar op onze schoot strelen terwijl we naar tv keken, eenmaal ze dan in slaap gestreeld was, legden we haar voorzichtig in haar bench en leerde ze volle nachten te slapen.

Het is nu bijna een jaar geleden dat we haar gingen ophalen, en Ellie zelf is net iets meer dan een jaar geworden. Haar hobby’s zijn spelen, eten en slapen.

Vandaag speelde ze nog de ganse dag op het strand en nu, terwijl deze reactie getypt wordt, ligt ze languit gestrekt op haar plaats op een plaid in onze zetel, waar ze elke avond met ons (soms echt actief) meekijkt naar tv.

Bedankt Houssin voor deze lieve, tedere en vooral zeer mooie en gezonde Golden (white) Retriever.

Wij zijn er verzot op, en mochten we kennissen hebben die een hond zoekt, sturen we deze zeker jullie richting uit!

Bedankt!

Benoit en Debbie uit Zonnebeke

Benoit Vandoolaeghe

Ook een Golden Retriever kopen?

Wij kweken en verkopen gevaccineerde pups met garantie.
Contacteer ons »

Foto's

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)