Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37
31-03-2017

Beste Houssin medewerkers,

Sinds 9 februari heb ik een warm nestje gevonden bij mijn nieuwe mama Grietje en papa Frank, mijn wandelzussen Marie-Julie en Noah en mijn grote mensen-broer Nathan.
Ik ben Bowie, een Engelse Cocker Spaniel puppy van bijna 6 maand oud. Ondeugend ja, mijn kleine tandjes zet ik graag in alles wat los en vastzit. ‘Neen’ is een grappig woord en ik ben echt wel slim genoeg om te weten ‘wat’ die wijsvinger wil zeggen maar hey, ik ben ook eigenwijs en zodra je je rug draait doe ik het toch !
Ik ken mijn eigen naam en sommige begrippen zoals ‘koekje’ en vooral ‘meegaan’ . Ik houd mijn kopje scheef en spring enthousiast op en neer. Eten doe ik het liefst op vastgestelde uren, 3x per dag: hondenbrokjes. Als mijn familie eet, ben ik een flinke hond, ik eet niet mee van tafel.
Nu de lente zijn intrede heeft gedaan, ben ik niet te houden, zodra de buitendeur wordt opengezet. Mijn afgesloten stadstuintje is klein maar interessant genoeg: oude rietstengels, stenen of afgevallen rotte appels. Snuffelen en bijten in nieuwe uitkomende plantjes doe ik ook. ‘Foei’ zeggen mijn baasjes, maar ik trek het mij vooral niet aan : ‘You love me anyway 😉’
Zolang je dagelijks met mij gaat wandelen en ik ’s avonds languit tussen jullie kan liggen en terwijl nog een quatre-main massage krijg, dan ben ik weer ‘het lieve hondje’ en overlaad ik jullie met likjes en fotogenieke poses. Voor wat, hoort wat…
Hoe energiek ik overdag ook ben, ’s avonds ben ik een pussy (excuse me the word)
Als een baby leg je me dan in mijn bench voor je zelf naar hogere oorden gaat, waar dat is, dat weet ik niet, de benedenverdieping is mijn domein en daar ben ik ‘king of the world’.
De ‘bench’ is mijn bedje, ik zie het niet als straf als ik er overdag ook soms een paar uurtjes in moet … Soms als ‘time-out’, soms omdat mijn baasjes nu eenmaal buitenhuise activiteiten hebben.
Ik ben ‘proper’ sinds een week of 3, kakjes en piesjes horen buitenshuis dat weet ik intussen wel … Af en toe een ongelukje wegens enthousiasme, een te late reactie van mijn huisgenoten of een onbekende bezoeker. Ja, puppygewijs verdedig ik mijn territorium ten aller tijde.
Eerlijk ? Ik ben met mijn gat in de boter gevallen. Letterlijk, niet echt 😝 ik zou zo hun gezicht eens willen zien, if so…

Pootje,

Bowie

Vele groetjes van mijn baasjes

Grietje

Foto's

Gemiddelde beoordeling

668 van onze klanten gaven Houssin een gemiddelde beoordeling van 4,41 op 5.

Fiere klanten

Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben wij nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen.

Openingsuren

Maandag & Dinsdag
10u tot 12u en 14u tot 18u

Donderdag
14u tot 18u

Vrijdag en Zaterdag:
10u tot 12u en 14u tot 18u

Zondag:
15u tot 17u

Gesloten op WOENSDAG en feestdagen

Uitzonderlijk gesloten zondag 3 maart! (wegens Kuurne- Brussel-Kuurne)